NORWEGIAN BIĻETES

aviokompānija norwegian air shuttle aviobiļetes

Norwegian Air Shuttle ir Norvēģijas zemo izmaksu aviokompānija, kas piedāvā plašu maršrutu tīklu gan Eiropā, gan starptautiski. Tā ir pazīstama ar savām pieejamām cenām un elastīgajiem ceļošanas risinājumiem, padarot to par populāru izvēli ceļotājiem visā pasaulē.

Pārbaudiet aviobiļešu cenas uz jūsu galamērķi un rezervējiet jau tagad!

Galvenie mezgli un galamērķi

Norwegian Air Shuttle galvenie mezgli atrodas Oslo, Stokholmā un Kopenhāgenā. Šie mezgli nodrošina efektīvu savienojumu ar vairākām galamērķu vietām visā Eiropā un pasaulē. Daži no galvenajiem Norwegian Air Shuttle galamērķiem ietver:

  1. Oslo – Londona
  2. Oslo – Tenerife
  3. Kopenhāgena – Tenerife
  4. Oslo – Grankanārija
  5. Stokholma – Grankanārija
  6. Helsinki – Tenerife
  7. Stokholma – Barselona
  8. Kopenhāgena – Roma
  9. Oslo – Parīze
  10. Stokholma – Dublina
  11. Kopenhāgena – Amsterdama
  12. Oslo – Njujorka
  13. Stokholma – Losandželosa
  14. Kopenhāgena – Parīze
  15. Oslo – Dubaja

Pārbaudiet aviobiļešu cenas uz jūsu galamērķi un rezervējiet jau tagad!

Lidojumi no Starptautiskās lidostas Rīga

Norwegian Air Shuttle piedāvā gan tiešos, gan savienojumu lidojumus no Starptautiskās lidostas Rīga.

Tiešie lidojumi tiek veikti uz vairākām populārām galamērķu vietām, tostarp

  • Kopenhāgenu,
  • Oslo,
  • Stokholmu,
  • Tivatu,
  • Trondheimu un
  • Korfu

Savienojumu lidojumi ļauj ceļotājiem sasniegt vēl vairāk galamērķu, izmantojot Norwegian Air Shuttle plašo maršrutu tīklu.

Cenu politika

Norwegian Air Shuttle cenu politika ir balstīta uz elastīgiem tarifu plāniem. Kā parasti, jo tuvāk ir izlidošanas datums, jo augstākas var būt biļetes cenas. Papildus biļetes var būt dārgākas svētku un skolas brīvlaiku laikā.

Bagāžas un reģistrācijas politika

Norwegian Air Shuttle piedāvā dažādus bagāžas un reģistrācijas pakalpojumu variantus, atkarībā no ceļotāju vajadzībām un tarifu plāniem. Detalizētus noteikumus un ierobežojumus var atrast uz Norwegian Air Shuttle mājaslapas.

Atcelšanas politika

Norwegian Air Shuttle biļetes parasti ir neapmaksājamas un neatgriezeniskas. Tas nozīmē, ka ceļotājiem, kuriem ir jāatceļ savs ceļojums, var nebūt iespējams saņemt naudas atmaksu par biļeti.

Norwegian kontakti

Tel. (+47) 21 490 015

Salīdziniet cenas un rezervējiet

Lai salīdzinātu cenas uz jebkuru Norwegian Air Shuttle galamērķi un rezervētu biļetes, apmeklējiet mūsu mājaslapu www.airlines.lv, kur varat atrast labākos piedāvājumus un izvēlēties piemērotāko variantu savam ceļojumam.

Articles

Find More  

Aviobiļetes no Rīgas

Aviobiļetes no Rīgas Kā meklēt aviobiļetes no Rīgas? Populārākie tiešie reisi no Rīgas. Savienotie reisi no Rīgas. Aviokompānijas. Rezervēšana. Populārākie tiešie reisi no Rīgas un aviokompānijas Aviobiļetes no Rīgas lidostas Helsinki (HEL) – Finnair, airBaltic, rezervēt aviobiļetes >> Finnair un airBaltic piedāvā biežus un ērtus tiešos lidojumus starp Rīgu un Helsinkiem, kas ir ļoti populārs maršruts gan biznesa, gan tūrisma …

Continue reading  

Lidojumi no Rīgas 2024-2025

Lidojumi no Rīgas Lidojumi no Rīgas 2024. – 2025. Aviokompānijas, maršruti, laiks ceļā. Aviobiļešu meklēšana un pasūtīšana. Reiss: Rīga – Stambula; Laiks ceļā: 3h 23m; izpilda: Turkish Airlines, airBaltic. Reiss: Rīga – Frankfurte; Lidojuma laiks: 2h 20m; izpilda: airBaltic, Lufthansa. Reiss: Rīga – Parīze; Laiks ceļā: 2h 50m; izpilda: airBaltic. Reiss: Rīga – Dubaija; Laiks ceļā: 6h 50m; izpilda: airBaltic, …

Continue reading