FINNAIR BIĻETES

Finnair ir vadošā aviokompānija Somijā, kura piedāvā plašu maršrutu tīklu gan Eiropā, gan starptautiski. Tā ir pazīstama ar savu augsto servisa līmeni un kvalitatīvu klientu apkalpošanu, kā arī modernu un ērtu lidmašīnu floti.

Finnair ir viena no vecākajām un prestižākajām aviokompānijām Eiropā, kas nodrošina augstas kvalitātes lidojumu pakalpojumus ceļotājiem visā pasaulē. Ar savu pieredzi un profesionālismu tā ir kļuvusi par uzticamu partneri daudziem pasažieriem, kas vēlas baudīt komfortablu un drošu ceļojumu.

Pārbaudiet aviobiļešu cenas uz jūsu galamērķi un rezervējiet jau tagad!

Galvenie mezgli un galamērķi

Finnair galvenais mezgls atrodas Helsinkos, Somijā, no kurienes tiek nodrošināti lidojumi uz vairāk nekā 100 galamērķiem visā pasaulē. Šeit ir daži no galvenajiem maršrutiem:

  1. Helsinki – Londona
  2. Helsinki – Pekina
  3. Helsinki – Tokija
  4. Helsinki – Singapūra
  5. Helsinki – Njujorka
  6. Helsinki – Parīze
  7. Helsinki – Stokholma
  8. Helsinki – Oslo
  9. Helsinki – Kopenhāgena
  10. Helsinki – Varšava
  11. Helsinki – Maskava
  12. Helsinki – Berlīne
  13. Helsinki – Vīne
  14. Helsinki – Barselona
  15. Helsinki – Roma
  16. Helsinki – Dublina
  17. Helsinki – Ņujorka
  18. Helsinki – Honkonga
  19. Helsinki – Seula
  20. Helsinki – Osaka

Lidojumi no Starptautiskās lidostas Rīga

Finnair piedāvā tiešus lidojumus no Starptautiskās lidostas Rīga uz Helsinkiem, kas ir vienīgais tiešais maršruts pašlaik. Turklāt tiek nodrošināti arī savienojumu lidojumi caur Helsinkiem uz citiem galamērķiem visā pasaulē.

Cenu politika

Finnair cenu politika ir dinamiska un elastīga, atkarībā no pieprasījuma un citiem faktoriem. Kā parasti, jo tuvāks ir izlidošanas datums, jo dārgākas var būt biļetes. Tāpat biļetes var būt dārgākas svētku un skolas brīvlaikos.

Bagāžas un reģistrācijas politika

Finnair piedāvā elastīgas bagāžas un reģistrācijas politikas, kas atbilst ceļotāju vajadzībām un prasībām. Sīkāka informācija par bagāžas noteikumiem un reģistrācijas procedūrām ir pieejama uzņēmuma mājaslapā.

Atcelšanas politika

Biļetes ar Finnair var būt neapmaksājamas un neatgriezeniskas, atkarībā no izvēlētā tarifa. Tāpēc ceļotājiem ir svarīgi rūpīgi izvērtēt savas vajadzības un plānot ceļojumu, ņemot vērā iespējamās izmaiņas un neparedzētus apstākļus.

Kontakti

Tel. Latvijā 63 588 036

Salīdziniet cenas un rezervējiet

Lai salīdzinātu cenas uz jebkuru Finnair galamērķi un rezervētu biļetes, apmeklējiet mūsu mājaslapu www.airlines.lv, kur varat atrast labākos piedāvājumus un izvēlēties piemērotāko variantu savam ceļojumam.

Articles

Find More  

Aviobiļetes no Rīgas

Aviobiļetes no Rīgas Kā meklēt aviobiļetes no Rīgas? Populārākie tiešie reisi no Rīgas. Savienotie reisi no Rīgas. Aviokompānijas. Rezervēšana. Populārākie tiešie reisi no Rīgas un aviokompānijas Aviobiļetes no Rīgas lidostas Helsinki (HEL) – Finnair, airBaltic, rezervēt aviobiļetes >> Finnair un airBaltic piedāvā biežus un ērtus tiešos lidojumus starp Rīgu un Helsinkiem, kas ir ļoti populārs maršruts gan biznesa, gan tūrisma …

Continue reading  

Lidojumi no Rīgas 2024-2025

Lidojumi no Rīgas Lidojumi no Rīgas 2024. – 2025. Aviokompānijas, maršruti, laiks ceļā. Aviobiļešu meklēšana un pasūtīšana. Reiss: Rīga – Stambula; Laiks ceļā: 3h 23m; izpilda: Turkish Airlines, airBaltic. Reiss: Rīga – Frankfurte; Lidojuma laiks: 2h 20m; izpilda: airBaltic, Lufthansa. Reiss: Rīga – Parīze; Laiks ceļā: 2h 50m; izpilda: airBaltic. Reiss: Rīga – Dubaija; Laiks ceļā: 6h 50m; izpilda: airBaltic, …

Continue reading