EASYJET BIĻETES

aviokompānija easyjet aviobiļetes

easyJet ir viena no lielākajām zemas izmaksu aviokompānijām Eiropā, piedāvājot plašu maršrutu tīklu un pievilcīgas cenas ceļotājiem visā pasaulē. Šī aviokompānija ir pazīstama ar savu ērtumu, elastīgumu un pieejamību, nodrošinot dažādas iespējas ceļot par saprātīgu cenu.

Pārbaudiet aviobiļešu cenas uz jūsu galamērķi un rezervējiet jau tagad!

easyJet nav biedrs nevienā aviācijas aliansē, bet tā ir pazīstama ar savu neatkarību un zemas izmaksas lidojumu piedāvājumu. Šī aviokompānija koncentrējas uz efektivitāti un vienkāršību, piedāvājot ceļotājiem iespēju izvēlēties no plaša maršrutu tīkla un elastīgām cenām.

Galvenie mezgli un galamērķi

easyJet galvenie mezgli atrodas Lutonā, Londonā, un Ženēvā, Šveicē. No šiem mezgliem tiek nodrošināti tiešie un savienojumu lidojumi uz vairākiem galamērķiem visā Eiropā. Daži no galvenajiem galamērķiem ir:

  1. Londona – Parīze
  2. Londona – Berlīne
  3. Londona – Barselona
  4. Londona – Madride
  5. Londona – Roma
  6. Londona – Dublina
  7. Londona – Lisabona
  8. Londona – Amsterdama
  9. Londona – Milāna
  10. Londona – Ženēva
  11. Ženēva – Barselona
  12. Ženēva – Londona
  13. Ženēva – Berlīne
  14. Ženēva – Romā
  15. Ženēva – Dublina
  16. Ženēva – Lisabona
  17. Ženēva – Amsterdama
  18. Ženēva – Milāna

Pārbaudiet aviobiļešu cenas uz jūsu galamērķi un rezervējiet jau tagad!

Lidojumi no Starptautiskās lidostas Rīga

Pašlaik easyJet nepiedāvā tiešus lidojumus no Starptautiskās lidostas Rīga. Tomēr ceļotājiem ir iespēja izmantot lidojumus ar aviokompāniju Aegean Airlines ar savienojumu Atēnās, lai sasniegtu vēlamos galamērķus:

Rīga – Malaga
Rīga – Milāna Malpensa
Rīga – Neapole
Rīga – Nica

Pārbaudiet aviobiļešu cenas uz jūsu galamērķi un rezervējiet jau tagad!

Cenu politika

easyJet cenu politika ir balstīta uz dinamisku cenu noteikšanu, kur cenas var mainīties atkarībā no pieprasījuma un pieejamības. Parasti biļetes ir dārgākas jo tuvāk ir izlidošanas datums, kā arī svētku un skolas brīvlaiku laikā.

Bagāžas un reģistrācijas politika

easyJet piedāvā elastīgas bagāžas un reģistrācijas politikas, lai atbilstu ceļotāju individuālajām vajadzībām. Ceļotājiem ir jāņem vērā noteikumi un ierobežojumi, attiecībā uz rokas bagāžu un reģistrēto bagāžu, kuri var atšķirties atkarībā no izvēlētā tarifa.

Atcelšanas politika

easyJet biļetes parasti ir neapmaksājamas un neatgriezeniskas, atkarībā no izvēlētā tarifa.

Kontakti

Kontakti

Salīdziniet cenas un rezervējiet

Lai salīdzinātu cenas uz jebkuru easyJet galamērķi un rezervētu biļetes, apmeklējiet mūsu mājaslapu www.airlines.lv, kur varat atrast labākos piedāvājumus un izvēlēties piemērotāko variantu savam ceļojumam.

Articles

Find More  

Aviobiļetes no Rīgas

Aviobiļetes no Rīgas Kā meklēt aviobiļetes no Rīgas? Populārākie tiešie reisi no Rīgas. Savienotie reisi no Rīgas. Aviokompānijas. Rezervēšana. Populārākie tiešie reisi no Rīgas un aviokompānijas Aviobiļetes no Rīgas lidostas Helsinki (HEL) – Finnair, airBaltic, rezervēt aviobiļetes >> Finnair un airBaltic piedāvā biežus un ērtus tiešos lidojumus starp Rīgu un Helsinkiem, kas ir ļoti populārs maršruts gan biznesa, gan tūrisma …

Continue reading  

Lidojumi no Rīgas 2024-2025

Lidojumi no Rīgas Lidojumi no Rīgas 2024. – 2025. Aviokompānijas, maršruti, laiks ceļā. Aviobiļešu meklēšana un pasūtīšana. Reiss: Rīga – Stambula; Laiks ceļā: 3h 23m; izpilda: Turkish Airlines, airBaltic. Reiss: Rīga – Frankfurte; Lidojuma laiks: 2h 20m; izpilda: airBaltic, Lufthansa. Reiss: Rīga – Parīze; Laiks ceļā: 2h 50m; izpilda: airBaltic. Reiss: Rīga – Dubaija; Laiks ceļā: 6h 50m; izpilda: airBaltic, …

Continue reading