CZECH AIRLINES BIĻETES

aviokompānija sca czech airlines aviobiļetes

Czhech Airlines ir nacionālais aviopārvadātājs Čehijas Republikā, piedāvājot plašu maršrutu tīklu gan Eiropā, gan visā pasaulē.

Pārbaudiet aviobiļešu cenas uz jūsu galamērķi un rezervējiet jau tagad!

Galvenie mezgli un galamērķi

Czhech Airlines galvenais mezgls atrodas Prāgas Starptautiskajā lidostā, kas ir centrālais aviācijas mezgls Čehijā. No Prāgas Čehijas aviolīnijas nodrošina lidojumus uz daudziem galvenajiem galamērķiem visā pasaulē. Šeit ir daži no tiem:

  1. Prāga – Londona (LHR)
  2. Prāga – Parīze (CDG)
  3. Prāga – Frankfurte (FRA)
  4. Prāga – Amsterdam (AMS)
  5. Prāga – Viļņa (VNO)
  6. Prāga – Zürich (ZRH)
  7. Prāga – Stambula (IST)
  8. Prāga – Barselona (BCN)
  9. Prāga – Kopenhāgena (CPH)
  10. Prāga – Madrid (MAD)

Lidojumi no Starptautiskās lidostas Rīga

Pašlaik nav pieejamu tiešo lidojumu no Rīgas Starptautiskās lidostas uz galveno Čehijas aviolīniju mezglu Prāgu vai citiem galamērķiem. Tomēr ir iespējams veikt savienojumu lidojumus caur citiem starptautiskajiem galamērķiem, lai sasniegtu Čehijas aviolīniju galamērķus.

Cenu politika

Czhech Airlines piedāvā dažādas cenas un paketes, atkarībā no lidojuma maršruta, laika un izvēlētā pakalpojuma klases. Tās cenu politika ir elastīga un mērķēta uz dažādu ceļotāju vajadzībām, piedāvājot gan ekonomikas, gan biznesa klases biļetes ar dažādām ērtībām un priekšrocībām.

Bagažas un reģistrācijas politika

Čehijas aviolīnijas piedāvā elastīgu bagāžas un reģistrācijas politiku, atkarībā no lidojuma maršruta un klases. Parasti tiek atļauta viena rokas bagāža un viena uzgultas bagāžas vienība bez papildu maksas, bet par papildu bagāžu var tikt iekasēta papildu samaksa.

Atcelšanas politika

Atcelšanas politika Czhech Airlines var atšķirties atkarībā no biļetes veida un rezervēšanas noteikumiem. Parasti tiek piedāvāta iespēja mainīt vai atcelt biļeti ar noteiktu naudas sodu vai bez tā, atkarībā no laika perioda pirms lidojuma.

Kontakti

Kontakti

Salīdziniet cenas un rezervējiet

Lai salīdzinātu cenas uz jebkuru Čehijas aviolīniju galamērķi un rezervētu biļetes, apmeklējiet www.airlines.lv, kur ir pieejami aktuālie piedāvājumi un cenu salīdzināšanas iespējas.

Čehijas aviolīnijas piedāvā plašu maršrutu tīklu un dažādas cenu iespējas, nodrošinot ceļotājiem ar iespēju ceļot gan Eiropā, gan pasaulē. Ar savu elastīgo politiku un plašajām iespējām, Čehijas aviolīnijas palīdzēs padarīt jūsu ceļojumu patīkamu un ērtu pieredzi.

Articles

Find More  

Aviobiļetes no Rīgas

Aviobiļetes no Rīgas Kā meklēt aviobiļetes no Rīgas? Populārākie tiešie reisi no Rīgas. Savienotie reisi no Rīgas. Aviokompānijas. Rezervēšana. Populārākie tiešie reisi no Rīgas un aviokompānijas Aviobiļetes no Rīgas lidostas Helsinki (HEL) – Finnair, airBaltic, rezervēt aviobiļetes >> Finnair un airBaltic piedāvā biežus un ērtus tiešos lidojumus starp Rīgu un Helsinkiem, kas ir ļoti populārs maršruts gan biznesa, gan tūrisma …

Continue reading  

Lidojumi no Rīgas 2024-2025

Lidojumi no Rīgas Lidojumi no Rīgas 2024. – 2025. Aviokompānijas, maršruti, laiks ceļā. Aviobiļešu meklēšana un pasūtīšana. Reiss: Rīga – Stambula; Laiks ceļā: 3h 23m; izpilda: Turkish Airlines, airBaltic. Reiss: Rīga – Frankfurte; Lidojuma laiks: 2h 20m; izpilda: airBaltic, Lufthansa. Reiss: Rīga – Parīze; Laiks ceļā: 2h 50m; izpilda: airBaltic. Reiss: Rīga – Dubaija; Laiks ceļā: 6h 50m; izpilda: airBaltic, …

Continue reading